Vem är jag?

Jag heter Britt-Inger och bor på Tjörn. Denna vackra ö, som med sina omgivningar, under hela året, bjuder på fantastiska vyer. Det är dock inte landskapsfotografering som lockar mig mest, utan fotografering av människor i olika situationer. Mitt intresse för fotografering började ganska sent och det är bara ett av många intressen jag har. Men det bästa med fotografering är att man kan välja ifall man vill dela den tillsammans med andra människor eller enbart ägna sig åt hobbyn i ensamhet. Jag väljer för det mesta att vara tillsammans med andra. Att tillsammans arbeta fram bilden, från idé till färdig produkt är nog det roligaste. Jag är aktiv i Tjörns Fotoklubb, som är en mycket bra förening, med många roliga aktiviteter.

Övriga intressen är fotografering, resor, musik, matlagning och mycket mer. Det kommer att dyka upp lite om mycket här på min sida, tror jag.

Det som betyder mest för mig är min familj, utan tvekan.